Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Úvod

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Založením École Lenôtre v roce 1971 reagoval Gaston Lenôtre na tréninkové potřeby francouzských i zahraničních odborníků. Dnes více než 3 000 praktikantů, mužů a žen z celé Francie a více než 100 zemí přichází s většími znalostmi a zkušenostmi v kultuře excelence.
Každý rok jsou vytvořeny nové úrovně vývoje, aby lépe splnily očekávání odborníků v potravinářském průmyslu.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


Již téměř 20 let nabízí Ecole Lenôtre programy dlouhodobého pobytu, které vám umožní absolvovat intenzivní školení ve francouzské kuchyni, pečivu a pekárně:Cukrářský diplom: 7 měsícůDiplom vaření šéfkuchaře: 7 měsícůKurzy pro pokročilé Bakery: 13 týdnůZáklady francouzského pečiva: 6 týdnůZáklady francouzské kuchyně: 6 týdnů

Při připojení k těmto formacím budete mít šanci být obklopen mnoha profesionály, kteří jsou z nejlepších kuchařů na světě.

Budete se učit a procvičovat ve třídě s maximálně 12 studenty . Na Ecole Lenôtre jsme přesvědčeni, že práce v malých skupinách je nejlepší způsob, jak co nejlépe využít našich šéfkuchařů. Budete praktikovat samostatně i ve skupinách.

Naše odborná škola v Rungis má 13 učeben a vysoce profesionální posádky vybavení. Spolupracujeme s vysoce kvalitními dodavateli potravinářských i profesionálních materiálů, které najdete také v nejlepších kuchařských kuchyních.

Na Ecole Lenôtre vás Ecole Lenôtre být profesionálem a věříme, že naše odborné znalosti vás mohou stát jedním z nejlepších kuchařů zítřka.

Přijďte nás následovat na naší Facebook stránce:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Nebo na naší nové webové stránce:

Ecole Lenôtre : Odkaz Ecole Lenôtre

Místa

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Otázky