11 MBA Programy v Management v Německo for 2024

MBA Programy v Management v Německo for 2024Filter
    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    MBA v oboru umělé inteligence může katapultovat vaši kariéru tím, že kombinuje obchodní bystrost se specializovanými znalostmi v oblasti AI. Připraví vás na vedení iniciativ řízených umělou inteligencí, orientaci v etických a právních důsledcích a chopíte se příležitostí v nově se rozvíjejících oblastech, což vám umožní získat vysoce žádané role a strategické vedoucí pozice.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3756 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Sen o podnikání? Vidíte se jako manažer přední společnosti v oboru? Udělejte první krok k uskutečnění svých plánů: získejte Master of Business Administration na IU, 100% online. Pochopte klíčové aspekty globálních trhů a společností, jak se v nich orientovat a jak je využít ve svůj prospěch. Pokryjte vše od marketingu přes vůdčí schopnosti až po finance a uvolněte svůj plný potenciál. Přihlaste se hned teď a začněte studovat z pohodlí domova, hned jak budete chtít.

    • Berlin, Německo
    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    MBA se specializovanými moduly v řízení prodeje vás nejen naučí efektivní prodejní strategie, ale také vám umožní vyvinout, vyhodnotit a implementovat vynikající prodejní koncepty. Tento studijní program komplexně pokrývá všechny aspekty, které jsou klíčové pro úspěšný prodej.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodně akreditované MBA a inženýrství, které vás vybaví odbornými znalostmi v oblasti řízení biologických věd požadovanými u lídrů budoucnosti kombinující komplexní znalosti a manažerské dovednosti specifické pro dané odvětví. Využijte výhody tohoto integrálního programového přístupu, který uznává potřebu vedoucích s hlubokým porozuměním vědě i řízení. Vyučováno výhradně v angličtině a věnováno technikům, biotechnologům, přírodovědcům, obchodním manažerům, průmyslovým inženýrům a podobným odborníkům.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program MBA umožňuje studentům převzít vedoucí a vedoucí role na globálním trhu. Program se zaměřuje na to, jak konstruktivně rozvíjet inovativní obchodní plány, zvládat dokončování projektů a zlepšovat dovednosti kritického myšlení v prostředí spolupráce. Naše osnovy usnadňují praktickou aplikaci prostřednictvím rozmanité kombinace workshopů, přednášek, seminářů a projektů zážitkového učení. Interdisciplinární a mezikulturní partnerství umožňují studentům získat vůdčí a mezilidské dovednosti potřebné k úspěchu v konkurenčním obchodním prostředí. Studenti získají znalosti a profesní kompetence, které jim umožní založit a vybudovat vlastní společnosti a konstruktivně řešit obchodní konflikty.

    • Munich, Německo
    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Prezenční MBA v obecném managementu je klasickým jednoletým MBA titulem v oblasti obecného podnikového managementu. ISM MBA v programu General Management umožňuje studentům rozšířit své obchodní administrativy a manažerské znalosti a vytváří ideální předpoklady pro manažerskou nebo výkonnou pozici v podnikání.

    • Düsseldorf, Německo

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • Berlin, Německo
    • Dresden, Německo
    • + 1 more

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Rozšiřte své manažerské obzory! Náš generální management MBA vám poskytne rozsáhlé znalosti o tom, jak rozvíjet udržitelné strategie pro globalizovanou ekonomiku. Náš přístup zaměřený na projekt vám také pomůže posílit vaše měkké a vůdčí schopnosti.

    • Bremen, Německo

    Plný úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Toto je naše specializace jako německý partner International Business School Alliance (IBSA).

    • Dortmund, Německo

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    • Saarbrücken, Německo

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodnost není něco, co učit, je to něco, co zažít. Program MBA "European Management" na univerzitě Sárska je dobře zavedenou a náročný studijní program navržen tak, aby připravit absolventy na manažerských pozicích v evropských a mezinárodních trzích. Vysoká kvalita tohoto programu MBA byl uznán v roce 2009, kdy to bylo akreditováno FIBAA, Nadace pro mezinárodní ...