Keystone logo

10 Kombinované MBA Programy v Ekonomika 2024

Filtry

Filtry

  • Kombinované MBA
  • Ekonomika
Studijní obory
  • Ekonomika (10)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Kombinované MBA Programy v Ekonomika

    Pro zaměstnané profesionály může program MBA na částečný úvazek poskytnout flexibilitu při získávání pokročilého stupně při práci. Programy na částečný úvazek obvykle trvají déle než dokončit programy na plný úvazek, neboť vyžadují, aby většina studijních prací byla dokončena, aby bylo možné absolvovat, ale s méně tréninkovými semestry.

    Co je MBA na částečný úvazek v ekonomických studiích? MBA na částečný úvazek v ekonomických studií je pokročilý stupeň v oboru ekonomie. Programy kombinují ekonomické pojetí se znalostmi obchodní správy, aby lépe porozuměli základnímu fungování organizací. Kurzy často zahrnují témata jako statistika, makroekonomie, mikroekonomie, obchodní strategie a marketing.

    Absolventi s MBA na částečný úvazek v ekonomických studiích budou obvykle mít různé dovednosti a znalosti užitečné v reálném světě, včetně schopnosti myslet strategicky. Pochopení a uplatňování obchodních procesů a silné pochopení matematických konceptů může připravit absolventy na řešení základních potřeb firmy.

    Náklady na programy MBA na částečný úvazek se mohou značně lišit, protože formát, umístění a délka studia přispívají k celkovým nákladům. Potenciální studenti by měli výzkumné náklady na program a zvážit vlastní finance, aby se ujistili, že si mohou dovolit navštěvovat.

    MBA na částečný úvazek v ekonomických studiích se často přiznává různým úlohám, což je činí cennými a vysoce vyhledávanými zaměstnanci. Pozicemi, jako jsou účetní, finanční analytici, makléři, ekonomové a statistici, plně využívají dovednosti absolventů. Široké znalosti získané v ekonomických studiích MBA mohou být užitečné ve velkých a malých organizacích, a to jak veřejných, tak soukromých.

    Kombinované programy MBA v ekonomických studiích jsou zpravidla dostupné po celém světě v osobním i on-line formátu. V závislosti na plánu studenta mohou být programy k dispozici v průběhu dne nebo v noci. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.