62 EMBA Programy v Asie for 2024

EMBA Programy v Asie for 2024Filter
    • London, Spojené království
    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Vyvažte práci a studium pomocí tohoto programu na částečný úvazek, který kombinuje pohlcující zážitek z kampusu s flexibilitou, kterou zaneprázdnění profesionálové potřebují.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    Global Executive MBA se vyučuje kombinací vysoce participativního online učení a pěti globálních workshopů (celkem 32 dní osobní výuky). Tento smíšený přístup k učení je ideální pro přizpůsobení vašich studií kolem vašich pracovních a domácích závazků, a přitom stále získává ekvivalentní množství vyučovacího času na akademické půdě jako mnoho programů MBA na plný úvazek.

    • Singapore, Singapur

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Po vzoru Wharton School (University of Pennsylvania), SMU je singapurská národní obchodní univerzita proslulá poskytováním prvotřídního vzdělávání v oblasti řízení podniku.

    • Singapore, Singapur

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Aalto Executive MBA (EMBA) je jedním z předních evropských programů Executive MBA. Je držitelem „Triple Crown“ akreditací – tří nejuznávanějších mezinárodních akreditací, AACSB, AMBA a EQUIS, udělených přibližně 1 % světových obchodních škol – a je zařazena mezi 100 nejlepších programů na celém světě. Program Aalto EMBA rozvíjí silnou profesní síť a urychluje váš kariérní postup.

    • Eltville, Německo
    • Regensburg, Německo
    • + 6 more

    Poloviční úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Executive MBA v Real Estate International byl navržen tak, aby poskytoval realitním profesionálům konkurenční výhodu nad ostatními hráči na trhu a poskytoval jim nástroje, jak konkurovat na mezinárodním trhu. Kurz je zaměřen na realitní profesionály, kteří chtějí utvářet průmysl udržitelným způsobem a lépe porozumět financování nemovitostí a investicím a také mezinárodním trhům, zejména trhům USA, Velké Británie a Asie.

    • Milan, Itálie
    • Mumbai, Indie
    • + 6 more

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) je modulární program, který kombinuje odborné znalosti a perspektivy přední evropské a přední severoamerické obchodní školy na transformační cestě pořádané v mezinárodních obchodních centrech. GEMBA je odrazovým můstkem pro budoucí kariérní fáze a integrovaná příprava na role vyššího managementu, poskytuje vysoce personalizované zaměření na rozvoj vedení a seznamuje účastníky s globální sítí výjimečných manažerů, vyučujících, vedoucích pracovníků a myšlenkových vůdců.

    • Oxford, Spojené království
    • Sharjah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Získejte svůj evropský titul MBA v oblasti řízení lidských zdrojů prostřednictvím interaktivních a flexibilních online kurzů. Ideální program v oblasti lidských zdrojů pro pracující manažery po celém světě

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Na kampusu

    Angličtina

    • Sydney, Austrálie
    • Moore Park, Austrálie
    • + 2 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    UTS je určen pro zkušené profesionály a začínající tvůrce změn, inovátory, zakladatele začínajících firem a domorodé vůdce. Je na těch, kteří chtějí dále rozvíjet své strategické vůdčí schopnosti, sebevědomí a schopnosti řízení inovací, aby reagovali na složité výzvy a vedli udržitelný ekonomický rozvoj. Funkce EMBA: specializovaná studie Pathways podnikové transformace, podnikání a domorodého vedení, aby vyhovovala kariérním cílům, praktické, aplikované a studentově zaměřené zvyšování dovedností v nejnovějších disciplinárních a transdisciplinárních nástrojích a metodikách pohlcující zkušenosti s rozvojem vedení a práce na skutečných, vlastní a klientské projekty na rozvoj schopností řešení problémů a strategického rozhodování rozsáhlé koučování a mentorování zkušenými odborníky z oboru a podnikateli realizace kurzu předními UTS akademiky, mezinárodní hostující fakultou a vysoce zkušenými odborníky kombinované učení prostřednictvím online a blokového režimu -individuální kurzy navržené pro profesionály a zakladatele managementu, kteří nemají čas, a flexibilní model kohorty, který usnadní široké možnosti vytváření sítí, vzájemné učení a dokončení spolupráce prostřednictvím zrychleného jednoročního studijního plánu nebo flexibilně po dobu až 24 měsíců Program poskytuje integrační zkušenosti, které usnadňuje studentům přechod od taktických k strategickým rolím a buduje jejich profesionální schopnosti, sítě a sebevědomí, aby vytvořili další kapitolu své kariéry.

    • Valbonne, Francie
    • Belo Horizonte, Brazílie
    • + 6 more

    Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Umělá inteligence představuje významný vědecký a technologický pokrok, který může přinést značné obchodní výhody. Zároveň lze velká data považovat za to, že umožňují společnostem získat „selektivní“ poznatky: extrahovat inteligentní stránku dat a zároveň se vyhnout falešně negativním nebo falešně pozitivním stránkám. Proto je klíčové, aby obchodní vedoucí porozuměli základním principům AI a datové vědy, aby mohli objektivně spolupracovat na řešení konkrétních problémů v podnikání. Rozvíjení kritického pochopení všech aspektů umělé inteligence a jejích aplikací je zásadní pro pochopení způsobů, jakými může být aplikována k ovlivnění změn v obchodních funkcích, právních otázkách a dodavatelských řetězcích, které nejsou na úkor společenských potřeb.

    • Jeddah, Saúdská Arábie

    Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    MBSC Part-Time MBA program v Saúdské Arábii vám poskytuje flexibilitu při získávání titulu během práce, abyste mohli nadále splňovat vaše profesionální a osobní požadavky. Jedná se o program 47 kreditů a studenti by měli být schopni jej dokončit do 20 měsíců. Studenti se budou scházet ve čtvrtek až sobotu každé dva týdny.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Čína
    • + 4 more

    Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento EMBA (Čína) Cílem programu je přispívat ke zlepšení lidského kapitálu v Číně v době globalizace. Tento program EMBA je strategicky umístěn v západní Číně (Xian, Chengdu), s cílem pečovat o řízení talentů, kteří se aktivně podílet na vývoji ...

    • George Town, Malajsie

    Poloviční úvazek

    Smíšené

    Angličtina

    Vyvinut na základě společného programu ze strany Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, a konsorciem čtyř zúčastněných univerzit v Asii, tento program je určen na pomoc odborníky pracující jako manažeři a dohledu v malajské organizací, získat přehled hloubkovou zásady pro správu a rozvíjet své dovednosti a schopnosti potřebné k fungovat jako efektivní vedení ve vysoce konkurenčním globálním podnikatelském prostředí. Představení obsahu kurzu v otevřené distanční vzdělávání (ODL) zajišťuje, aby se posluchači nemusejí přemístit ze svého pracoviště. Moderní a vysoce relevantní obsah program je podporován on-line a podpory lektor face-to-face, videokonference na bázi interakce a Residential School cum Project Workshop.

    • Toronto, Kanada
    • Ottawa, Kanada
    • + 3 more

    Poloviční úvazek

    17 měsíce

    Smíšené

    Získejte Cornell MBA a Queen's MBA, zatímco budete pokračovat v práci – výjimečná zkušenost s manažerským vzděláním.

    • Pudong, Čína

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    CEIBS Global EMBA je špičkový program na částečný úvazek, který vyrovnává hloubku Číny a globální šíři pro vysoce vedoucí obchodní vedoucí pracovníky, kteří chtějí CEIBS svou kariéru a osobní rozvoj na další úroveň. GEMBA je program založený na modulech. Lidé si mohou vybrat, zda se chtějí připojit k jednomodulové nebo dvoumodulové trati, a to se bude konat v našem Šanghaji a Curyšském kampusu v Akkře.